lyckanibacken

Alla inlägg den 19 september 2012

Av Ida Lundkvist - 19 september 2012 23:29

Ja, det är väl ungefär vad dagen har bestått av. Inte mycket annat har hänt. Jag har legat på spikmattan även idag. Vilat lite då jag har åkt på nån förkylning som håller på att bryta ned mig allt eftersom. Hade iofs varit bra om det bröt ut ordentligt nu, då jag har varit smårisig från den ena morgonen till den andra i en längre period nu. Är längesen man var liggandes.
Har kikat lite hundar idag, och hoppas att jag får svar från Loos uppfödare snart ifall hon har någon åt mig. Annars har hon valpar nu. Men jag skulle hellre ta någon vuxen som passar med oss, och som kan få igång Loos intresse för fart. Hoppas att det bara är för att hon är ung ännu som hon inte intresserar sig för att gå framåt. Kommer väl säkert få ta tillbaka lite av det jag just sagt om någon månad då hon är kalvig värre och kutar som en galning! Haha! ;-) ska i alla fall bli kul att införskaffa en släde till vintern till mitt förhoppningsvis lilla spann... :-)

Har än en gång sett in i min egna själagrund och vet vad jag mår bäst av!
Jag säger det än en gång, att det liv vi bygger upp här och nu är så rätt så! Så funderar du på något, gör slag i det, annars kommer du inte att känna att du ångrar dig, du kommer helt enkelt inte leva i din egna dröm! Sämst är man ju på att uttrycka sig... Men ni fattar vad jag menar... Kanske.. ;-)

Ne nu ska jag sova. Upp på dagis imorgon.
Puss och kram.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Här skriver en livsglad 2-barnsmamma och fler-djurs-matte om livet här i skogen, i vårt Paradis!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards