lyckanibacken

Alla inlägg under september 2012

Av Ida Lundkvist - 16 september 2012 22:50

Skön dag är nu avslutad. Helt i min smak! Sol, friskluft, familj, djur och vänner har verkligen gett mig en powerboost idag, och det tackar jag för! Har verkligen varit en underbar dag i alla avseenden...

Vi har varit ute hela dagen, i ett ofantligt vackert höstväder. Kört fyrhjuling både korta och en lite längre sväng. Druckit kaffe har vi gjort i goda vänners sällskap, och såklart ätit gott både till lunch och middag! :-)

Hundarna har funnit lugn och ro i hundgården idag. Och inte förren på kvällen fick dom komma in, och då uppskattades det att få mat, krypa ihop och lägga sig och sova inomhus. Egon trivs ju över förväntan att sitta och filosofera uppe på "hyllan" där inne, och Loo börjar också finna ro nu. Inne i kojan har dom halm och en yllefilt att kura i om dom blir sugna på det. Jag skulle dock behöva bygga till ett tak någonstans där inne så dom har vid regn. Kanske tittar på det imorgon.

Nu somnar jag nog snart. Och barnen ska på dagis imorgon. Sköönt med helt och hållet egentid då..! ;-)

Lite bilder bjuder jag på från dagen. :-)
Sedan god natt!

Av Ida Lundkvist - 15 september 2012 22:02

Huja. Det blev inte som förhoppningarna med Balto. Vi kom fram till att vi inte kunde ha honom kvar. Vi tappade förtroendet för honom. Blev osäkra på honom, och hans hariga och skygga uttryck. Osäkerheten kändes otäck kring barnen framförallt. Egon kunde inte med honom, och vi fick ha dom skilda inomhus, och Balto ville inte sitta i hundgården heller. Innan något kanske skulle hända barnen så beslutade vi oss för att fråga förra ägaren om hon kunde ta tillbaka honom. Hon hade inte möjlighet till det, så nu sover han lungt och stilla! Och det gör så ont i mig. Tänk att han trots allt kunde få mig att fastna så mycket för honom. Han hade ett djup i sina isblåa ögon som jag aldrig glömmer. Han gjorde ett stort avtryck i mitt hjärta på så kort tid! Jag vet att det var ohållbart att ha det som det var. Men ändå plågar jag mig med att tänka, varför... Usch å fy, för dessa älskade djur!

Av Ida Lundkvist - 13 september 2012 21:59

Trött så det svider i ögonen. Och imorgon blir det att stiga upp före tuppen då vi ska köra Robert till flyget. 7 måste vi fara. Suck!

Hundgården är färdig. I byggnad i alla fall. Grus ska dit också. Men det får jag strö ut eftersom. Ska även på granngården imorgon och kolla om dom har halm, och köpa det till kojan isåfall.
Prövade att ha Loo och Balto i hundgården en stund idag när den blev klar. Loo tjöt väldans. Och Balto började krafsa i nätet och lyckades få upp det en bit. Blir att förstärka imorgon. Och så har Baltos sele kommit nu och ligger på ica och väntar på mig. Så nu ska vi börja träningen.
Var med fyrhjulingen, Loo och Balto en sväng ikväll. Vet inte riktigt hur långt vi var. Men en lagom bit. Loo fick sitta på hjulingen med mig mestadels, då hon inte ska springa så mycket, och så fort. Balto snittade iaf 24 km/h ca. På fri fot alltså då jag ingen sele har åt honom ännu. Som sagt på Ica. Det ska bli såå kul att spänna honom framför hjulingen och få honom att jobba lite!
Längtar tills Loo är redo. Och tills man får glida på snön. :-D

Robert har även fått till Jontes fyrhjuling nu. Och snacka om lycklig pojke! Som han har väntat lilla hjärtegossse..! :-D

Annars är det inte så mycket annat.
Tänkte åka till jämtön imorgon, men jag tror att jag får slippa det. Eller ja, hmm får se hur det blir...

Nu kommer det några bilder sen slocknar jag nog när som helst...

Natti!

Av Ida Lundkvist - 12 september 2012 09:53

Morgonen startade med regn. Men nu lyser solen. Så nu är det dags att ta tag i dagen..! Hundgården måste bli färdig idag! :-)

Av Ida Lundkvist - 11 september 2012 23:15

Vi gör ett nytt försök på bilden jag skulle ha till det senaste inlägget.

Av Ida Lundkvist - 11 september 2012 23:05

Jaa, jag lyckades mycket bra tycker jag. I alla fall en egen header. Skitenkelt dessutom. Fattar inte vad som ska vara så gormigt på den gamla Bloggen. Men nu kör jag med denna tillsvidare. :-D

Idag har det varit en skittrög dag. Legat i huvudvärk medans barnen var på dagis så det blev inte mycket gjort på hundgården då. Dessutom var det en ganska tråkig morgon, som dock slutade lyckligt.. :-/
Men sedan kände jag för att komma hemifrån. Jag tog hundarna och Alvina med mig och åkte till samhället. Vi åt på Sibylla, var på dollarstore, Intersport och handlade lite på konsum. Riktigt mysigt med egentid med min lilla tjej! Hundarna är också mycket nöjda av att få följa med. :-)
Så man kan säga att det räddade denna dag. Huvudvärken så gott som försvann. Och det tråkiga vädret blev till fördel!
Imorgon måste vi dock göra ett ryck med hundgården, oavsett väder och vind.
Robert har då gjort dörren idag medan jag låg och vilade. Så något är gjort idag iaf.
Köpte lite kläder åt den stora pojken som drar iväg på längden, och kläderna börjat sina. Nöjd blev han över 2 t-shirtar, en munkjacka, och ett par mjukisar. Tittade även på overaller, men jag tror vi klarar oss tills dom rear ut säsongens. Köpte ju i fjol på real så dom borde kunna ha dom nu i början på vintern. Skor är dock ett måste. Och jag tänker köpa kamik's skor.
Nu ska jag ligga en stund till på soffan sen är det natta som gäller.
Hittar nog en bild att bjuda på också..! :-)
Natti natti!



Den här bilden är ju så störtskön!
Balto har varit uppe på övervåningen i garderoben i en stor Ikeakarse där vi har underkläder, och kommer ner utsmyckad i denna stil. Helt på egen hand fick han till det! Haha! Ler lika gott varje gång jag ser den. :-D

Av Ida Lundkvist - 10 september 2012 22:37

Provar att blogga här nu när jag är lite trött på den andra Bloggen. Dels gormar den endel, och dels går det inte att blogga från mobilen. Vilket suger, och känns väldigt omodernt! Tar ju alla bilder i princip med mobilen, så då måste jag ju sätta i kabeln i datorn och greja, och dessutom har min dator gett upp delvis... :-S
Funderar dock om man kan få till lite mer personlig startsida. Med presbild å så. Ska kika och se om det är värt att fortsätta här.
Baj baj! ;-)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Här skriver en livsglad 2-barnsmamma och fler-djurs-matte om livet här i skogen, i vårt Paradis!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards